Liverpool fanituskohteena

Liverpool on yksi Englannin Valioliigan pisimmistä perinteistä omaavista seuroista. Liverpool FC on perustettu jo vuonna 1892, joten klubilla on todella pitkä historia. Se onkin myös yksi syy siihen, että Liverpoolilla on myös laaja kannattajakunta – niin Liverpoolissa kuin myös muualla Iso-Britanniassa ja koko maailmassa.

Suomessakin joukkueella on runsaasti faneja, ovathan Liverpoolissa taitojansa näyttäneet useat suomalaiset suurpelaajat kuin Sami Hyypiä ja Jari Litmanen. Monelle fanille Liverpool onkin lähes elämääkin tärkeämpi asia. Viikoittain tuhannet fanit kerääntyvät Anfieldin stadionille kannustamaan oman joukkueensa voittoon. Kun stadionin katsomoa tarkkailee televisiosta, on koko katsomo pitkälti punasävyinen – onhan lähes kaikillaan yllään joko Liverpoolin punainen pelipaita, pipo tai huivi. Liverpoolissa jalkapallo otetaan tosissaan!

Menestyksen vuodet

Liverpool on yksi Englannin menestyneimmistä seuroista. Erityisesti muutamana viime vuonna on seura taas noussut uuteen menestykseen voittamalla esimerkiksi Mestareiden liigan kaudella 2017-18. Valioliigan modernilla aikakaudella, kaudesta 1992-93 lähtien, Liverpool ei kuitenkaan ole onnistunut voittamaan mestaruutta. Näyttää siltä, että Liverpool tulee vihdoin kautena 2018-19 voittamaan Valioliigankin mestaruuden. Liverpoolin nykyinen joukkue on täynnä suuria, mielenkiintoisia hahmoja. Saksalaisvalmentaja Jürgen Klopp hauskuuttaa pelin aikaisella toiminnallaan, kun taas pelaajat ihastuttavat otteillaan. Nykyisessä joukkueessa on joukko äärimmäisen suosittuja ja lahjakkaita pelaajia, kuten senegalilainen Sadio Mane, egyptiläinen Mohamed Salad sekä hollantilainen Virgil Van Dijk. Loistava joukkue ja pelaajien saumaton yhteistyö onkin varmasti ansainnut viime kausina lisää faneja Liverpoolin joukkueelle.

Liverpoolin fanituotteet kaikille kannattajille

Niin Suomessa kuin Englannissakin asuvat Liverpoolin fanit haluavat tietenkin pukeutua oman joukkueen väreihin. Se onnistuu nykyään helposti, sillä verkkokaupasta on helppo tilata tuotteita Suomeenkin. Jokaisen Liverpoolin fanittajan ykkösosoite on Sam Dodds -verkkokauppa, joka myy Liverpoolin fanituotteita. Valikoimassa on tietenkin aitoja pelipaitoja ja treenivaatteita, mutta myös pienempiä tuotteita, kuten mukeja, laseja ja avaimenperiä. Kyseisistä fanituotteista saa myös koottua loistavan lahjan jokaiselle Liverpoolin kannattajalle, joka varmasti arvostaa esimerkiksi Liverpoolin logolla varustettua sateenvarjoa. Hanki oma Liverpool pelipaita, jos haluat jokaista peliä katsoessa päästä oikeaan tunnelmaan. Pelipaidat saa tietenkin oman suosikkipelaajansa nimellä ja numerolla. Valitsetko sinä kenties Manen, Salahin, Van Dijkin vai Firminon numerolla varustetun paidan?