Suunnittele lippis omalla printillä

Onko sinulla yrityksen logo, joukkueen merkki tai muu graafinen viesti, jonka haluat lisätä lippikseen? Verkkokauppamme avulla on helppo luoda juuri se, mitä ajattelet. Olitpa tilaamassa mainoshattuja koko tiimillesi tai luomassa jotain hauskaa ystävillesi ja perheellesi, niin logolla varustetut hatut ja lippikset ovat suosittuja tuotteita, jotka eivät koskaan mene pois muodista.

Mukautetusta tekstistä yrityslogoihin ja joukkuetunnuksiin – voit laittaa melkein mitä tahansa lippiksesi somisteeksi. Suunnittele oma hattusi luodaksesi ainutlaatuisen ja yhtenäisen ilmeen ryhmille, joukkuekavereille ja kollegoille. Luo yhteenkuuluvuuden tunne kaikkien päähän sopivalla lippiksellä.

Pesäpallolippis lempijoukkeesi logolla

Nappaa miesten ja naisten suosikkilippis pysyäksesi rentona ja mukavana. Mikä parasta, voit ostaa uuden lippiksesi lempijoukkeesi logolla. Löydät meiltä pesäpallolippikset lukuisissa eri väreissä. Jos etsit mukavaa ja laadukasta lippistä persoonallisella printillä, olet tullut oikeaan paikkaan. Lippis on pitkäaikainen asuste, kunhan vain huolehdit siitä oikein.

Lippiksen käyttäminen ei ole pelkkää ulkoasun kohentamista, vaan se myös suojaa kasvosi ja pääsi auringonpolttamilta, suojaa silmiäsi auringon kirkkaudelta, auttaa ehkäisemään ihosyöpiä ja ihovaurioita, suojaa päätäsi, kasvojasi, korviasi ja hiuksiasi sääolosuhteilta sekä auttaa säätelemään kehon lämpötilaa.

Unisex tyylisen muotoilunsa ansiosta pesäpallolippis sopii niin naisille kuin miehillekin – sekä eri-ikäisille lapsille. Myös Johnny Depp luottaa lippikseen katumuodin saralla. Selaa kattavaa valikoimaamme ja klikkaile ostoskoriin lippis, jossa on logoja, grafiikkaa tai mitä tahansa muuta – täältä löytyy.